Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Een fijne loodgieter in Brabant

Loodgieter Brabant

Zelf vind ik het heel erg fijn om lekker een paar uur in bad te zitten na een lange en drukke dag op werk. Helaas kwam er gister bruin water naar boven en toen heb ik direct de loodgieter in Brabant gebeld. Een vriendelijke man nam op en vroeg waar hij mij mee kon helpen. Aan hem vertelde ik dat er bruin water naar boven kwam borrelen in het bad en dat het ook een vreemde onaangename geur had. Hij had morgen nog een gaatje, dus wij spraken af dat hij dan zou langskomen. De volgende dag kwam precies op tijd een vakman langs die mij ging helpen. Samen met hem dronk ik eerst een kopje koffie en daarna ging ik hem voor naar de badkamer. Toen wij binnenkwamen betrok zijn gezicht, hij zei dat dit inderdaad niet goed rook.

Loodgieter Brabant

Weer lekker in bad

De loodgieter in Brabant bekeek het water eens goed wat naar boven was geborreld. Hij vroeg daarna waar de hoofdleiding zat. Samen met hem liep ik naar de kelder toe waar allemaal verschillende waterleidingen liepen. Hij had al snel door waar de kraan zat en draaide die dicht. Zo kon hij veilig een leiding repareren zonder water te lekken. Ik liet hem met rust en ging boven werken op mijn laptop. Een paar uur later kwam de vakman de kelder uit en zei dat het probleem opgelost was. Die avond kon ik eindelijk weer heerlijk in een warm fris bad liggen en even helemaal ontspannen.

Loodgieter Brabant

Meer verhalen