Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Een design ligbed voor in de tuin

design ligbed tuin

Laatst zat ik op internet rond te surfen toen ik opeens ”design ligbed tuin” zag staan. Uit nieuwsgierigheid klikte ik direct op de link en kwam op een mooie website terecht. Het bedrijf Dutch Riviera bood allemaal hele mooie meubels aan die speciaal bedoelt waren voor buiten. Ik keek mijn ogen uit want zij boden echt prachtige dingen aan. Ik riep mijn man erbij om ook eens een kijkje te nemen. Ook hij was erg enthousiast over alle producten. Wij begonnen met overleggen of wij niet iets moesten bestellen aangezien wij het beide zo mooi vonden. Wij kwamen tot de conclusie dat onze oude meubel set, die buiten stond wel aan vervanging toe was. Wij vonden het een goede investering, want wij zaten graag buiten samen.

design ligbed tuin

Blij met onze beslissing

Na echt elk design ligbed voor in de tuin te hebben bekeken hadden wij een kleine selectie gemaakt waar wij uit gingen kiezen. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een crème witte kleur, wij houden beide erg van meubilair met rustige kleuren. Zeker nu steenachtige kleuren helemaal in zijn, leek dit de juiste keuze. Enige tijd later stond eindelijk  onze bestelling voor de deur. De medewerkers van het bedrijf waren erg aardig. Zij hielpen ons mee met het uitpakken en neerzetten van de meubels achter op de veranda. Zij vertelde dat ook zij de kleur heel mooi vond staan bij ons huis. Ik ben echt heel blij dat ik op de link heb geklikt die ik toevallig zag staan op internet.

design ligbed tuin