Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Druppelslangen besteld voor goede voeding regeling

h15070 h15181 logoVeel vrienden weten het van mij maar nog niet allemaal. Met dit blog wil ik dit graag overbrengen op jullie! Ik ben namelijk een grote fan van de grotere kweekkassen wat je in je regio vinden kan. Daar werk ik sinds een tijdje bij om toch een zakcentje te verdienen in een van mijn favoriete kweekkassen. Nu dat ik onderdeel ben van het technische gedeelte komt er een hoop bij kijken. Ik moest namelijk voor enkele weken geleden op zoek naar druppelslangen om het voeding goed te regelen voor alle planten. Dit was in de eerste instantie voor mij een probleem aangezien ik niet wist waar ik het kon aanschaffen. Een collega attendeerde mij erop dat ik eens moest kijken bij Grow Expert, daar kon ik geheid slagen werd er gezegd.

Bij hun slaag je geheid!

Normaal gesproken luister ik niet al te snel naar een ander, nu dat ik de druppelslangen vrij snel nodig had ben ik toch maar bij hun op de website gaan kijken. Ik sta niet snel versteld maar nu toch echt wel! Hun hebben werkelijk alles op het gebied van kweken. Ik heb met plezier op hun website gekeken en de slangen besteld die ik nodig had. In diezelfde week werd het netjes bij ons aan de deur bezorgd zodat we er snel mee aan de slag konden gaan. De volgende keer mochten we weer wat nodig hebben is Grow Expert het eerste waar ik ga kijken.