Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Direct boktor bestrijden

Boktor bestrijden

Laatst heb ik iets raars ontdekt in het hout van de balken die in onze keuken zijn. Omdat ik het niet helemaal vertrouwde heb ik een bedrijf gebeld die aan boktor bestrijden deed. Telefonisch probeerde ik uit te leggen wat ik had gezien. Daaruit konden hun concluderen dat ze zo snel mogelijk langs moesten komen. Ze vertelde mij dat ze inderdaad dachten dat het diertje zich in mijn houten balken bevond. We maakten een afspraak en twee dagen later stonden ze bij mij op de stoep. Ik bod ze eerst een kopje koffie aan en daarna begonnen ze met inspecteren. Helaas hadden ze gelijk gehad en moesten ze het beestje gaan verwijderen. Ik besloot om zelf die dag ergens anders naar toe te gaan zodat ze rustig aan het werk konden.

Boktor bestrijden

Snel opgelost

Ik vond het zeer prettig dat ze het zo snel al onder controle hadden en uiteindelijk opgelost hadden. Ik zou het bedrijf zo weer inhuren om boktor te bestrijden, ik ben zeer over ze te spreken. Ze waren erg vriendelijk en gingen heel professioneel te werk. Ze hadden al de beesten verwijderend en ook het boormeel. De balken heb ik ook maar gelijk laten injecteren onder druk, dat vond ik wel zo’n prettig idee. Achteraf gaven zij mij ook een certificaat waarom stond dat ze de garantie gaven dat het niet meer terug zou keren in mijn hout. Ik was erg blij dat ze dat aan mij konden verzekeren, want ik wil dit niet nog eens meemaken.

Boktor bestrijden

Meer verhalen