Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Dé dakgootspecialist ingeschakeld!

dakgootspecialist

Wij hebben eindelijk het besluit genomen om een geschikte dakgootspecialist in te schakelen. De lekkage bij ons op zolder wordt met de dag erger, iets wat onwijs zichtbaar is op de muren. Ik zit er niet op te wachten dat er straks een stuk muur naar beneden komt omdat wij hier niks aan hebben gedaan.

dakgootspecialist

Mijn vrouw wilde eerst dat ikzelf op onderzoek ging om te kijken waar de lekkage vandaan komt. Hier zat ik niet op te wachten waardoor ik in de tussentijd al online was gaan zoeken. Het liefst zoek ik een extern bedrijf die precies weet wat er moet gebeuren zodra de oorzaak is gevonden. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Allround dakwerken.

dakgootspecialist

Afspraak gemaakt!

In de tussentijd dat mijn vrouw aan het werk was, heb ik de afspraak gemaakt. Gelukkig hadden zij voor diezelfde dag nog tijd om langs te komen! Ik heb werkelijk nog nooit meegemaakt dat er een dakgootspecialist zo spoedig kon komen. Hier was ik al enorm tevreden over. Het moment dat zij langskwamen zijn zij ook meteen op onderzoek gegaan. Al vrij snel kwamen zij erachter dat de goten er niet goed op liggen waardoor de lekkage in ontstaan. Dit moest helemaal uit elkaar worden gehaald om het op de correcte manier weer te monteren. Ik heb in ieder geval een prachtig verhaal te vertellen zodra zij thuiskomt van het werk!