Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Bitumen dakbedekking heeft de lekkage doen verdwijnen

bitumen dakbedekking

Wat zijn wij blij met onze bitumen dakbedekking. Wij wonen in een klein huisje met een plat dak. Nooitbitumen dakbedekking geen problemen gehad en altijd heel erg fijn wonen. Helaas was dat voor een tijdje terug wel even anders. Tijdens een stortbui, kwam het regenwater onze woonkamer binnen. In eerste instantie hadden wij dit niet in de gaten. Wij hoorden wel elke keer een pok, pok geluid, maar wisten niet waar dit vandaan kwam. Binnen een half uur werd dit geluid erger en snapten wij ook waar het vandaan kwam. Er hingen druppels aan het plafond en deze vielen op een kastje die eronder stond. Meteen een emmer gepakt om het water op te vangen. Via het internet hebben wij het 24/7 telefoonnummer van Dakgroep Zuid opgezocht en niet veel later waren zij al ter plekke.

Een zeer snelle service van Dakgroep Zuid en een nieuwe bitumen dakbedekking gekregen

bitumen dakbedekkingMeteen nadat wij naar het spoednummer hadden gebeld, kwam er al een monteur langs. Deze heeft ervoor gezorgd dat de regen niet meer binnen kon komen. Deze noodreparatie was maar voor tijdelijk, want er moest nu een grote reparatie komen om ons dak te redden. Natuurlijk moest het weer wel droog zijn voor een beter resultaat. Inmiddels wisten wij al wat het ons allemaal ging kosten. Maar een bitumen dakbedekking was toch al nodig. Daar hadden wij al rekening mee gehouden, alleen dat deze reparatie zo snel al moest plaats vinden daar hadden wij geen rekening mee gehouden.

Het bedrijf Dakgroep Zuid zijn echte specialisten op dit gebied. Zeer snel en vakkundig hebben wij ons probleem weten te verhelpen en er een stralend mooi dak neer kunnen leggen. De nieuwe bitumen dakbedekking kan standhouden bij veel verschillende weertypen en zeker het Nederlandse weer. Wij zijn hier enorm blij mee en willen dit bedrijf nogmaals hartelijk bedanken voor hun snelle service.