Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Beveiliging apps voor op de smartphone en tablets

Al de nieuwe hardware zoals camera’s hebben een goede software nodig en hierin is er nu grote vooruitgang. Bedrijven ontwikkelen steeds vaker applicaties of apps voor smartphones en tablets. Door zo een app te downloaden en te configureren kun je de beelden van de camera live volgen op je tablet of smartphone.

Sommige camera’s kun je zelfs bedienen door in en uit te zoemen of te draaien. Alarmsystemen kunnen ook aan de app gekoppeld worden waardoor je gelijk actie kunt ondernemen en kunt zien wat er aan de hand is. Zelfs voor de veiligheid van gezinsleden kun je gebruik maken van een app.

Recent zijn er apps ontwikkeld dat de gps van smartphones volgen waardoor je kan zien waar een gezinslid zich bevindt. De mogelijkheden tussen hardware en apps wordt dan ook steeds groter wat soms eigenlijk wel beangstigend is voor mensen gesteld op hun privacy.

De prijs voor het installeren van de hardware voor deze applicaties ligt ook laag tegenwoordig. Een slotenmaker Den Haag kan het allemaal installeren tegen een laag tarief. In Den Haag hebben slotenmakers vaak ook hun eigen hardware omdat ze ook bezig zijn met inbraakbeveiliging. Tegenwoordig kun je dan ook prima terecht bij een slotenmaker Den Haag voor inbraakbeveiliging.

http://www.locksecure.nl/

http://www.ginderen.nl/

http://a1beveiliging.nl/