Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

AVO Speeltoestellen

08.14-400x300Het aanbod van AVO Speeltoestellen

AVO Speeltoestellen is een bedrijf dat 1976 gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige speeltoestellen in alle soorten en maten. Je vindt de speeltoestellen van AVO Speeltoestellen onder andere op schoolpleinen, bij zorginstellingen, in gemeenten, op campings, op vakantieparken en in de tuinen van particulieren. De speeltoestellen van AVO komen dus niet alleen terecht in openbare speeltuinen, maar worden ook aangeschaft door bedrijven en particulieren. Meer over de speeltoestellen van AVO, lees je op deze pagina.

07.26-400x300Schommels, wippen en zelfs draaimolens

Het aanbod van AVO bestaat niet alleen uit standaard speeltoestellen als schommels en wippen, maar bevat ook enkele bijzondere speeltoestellen. Hierbij kun je denken aan draaimolens, looptonnen, loopschijven en zelfs kabelbanen. Het aanbod van AVO is dan ook zeker niet standaard en traditioneel te noemen, maar is juist vernieuwend en prikkelend.

07.04-300x400Het uitgangspunt van AVO

Bij alle speeltoestellen die AVO ontwikkeld, wordt uitgegaan van de behoeften van het kind. Uiteraard zijn alle speeltoestellen honderd procent veilig en voldoen alle speeltoestellen aan de strenge veiligheidseisen in de branche, maar bij het ontwikkelen van de speeltoestellen wordt niet alleen gedacht aan deze regels en eisen. Zo wordt er altijd gekeken naar de wensen van het kind, de manieren om kinderen te prikkelen en de mogelijkheden om kinderen zo veel mogelijk spelenderwijs te laten leren. Dit maakt de diverse speeltoestellen van AVO niet alleen interessant voor de afnemers van deze aanbieder van kwalitatief hoogwaardige speeltoestellen, maar ook voor de daadwerkelijke doelgroep van het bedrijf.