Leuk wonen blog

Voor de leukste ideeën

Afspraak maken voor een waardebepaling onze woning in Apeldoorn

waardebepaling onze woning in Apeldoorn

 

Een waardebepaling onze woning in Apeldoorn, moet ervoor zorgen dat wij op deze manier de juiste verkoopprijs voor ons huis gaan vragen. Eindelijk hebben wij besloten om ons huis te koop te zetten en op zoek te gaan naar een andere woning. Echter hadden wij er niet bij stil gestaan dat hier best wel veel bij komt kijken. Via De Heus Makelaardij, hebben wij deze vraag voorgelegd en meteen kwam er iemand langs om ons huis te bekijken. Dit bezoek was geheel gratis en vrijblijvend, maar voor ons een zeer belangrijke stap. Op deze manier konden wij zien hoeveel ons huis waard was en sneden wij ons niet in de vingers.  waardebepaling onze woning in Apeldoorn

Interessante waardebepaling onze woning in Apeldoorn

Vanaf het moment dat wij bij De Heus Makelaardij hadden aangeklopt, is alles in een sneltrein gegaan. Na de waardebepaling van onze woning in Apeldoorn, hebben wij duidelijkheid gekregen over de verkoopprijs van ons huis. Niet veel later hadden wij een verkoopbord in de tuin staan.

Ruim een maand later hadden wij al ons huis verkocht en waren wij druk op zoek naar een andere woning. Natuurlijk hadden wij al iets op het oog en ook daar heeft de makelaar ons goed mee geholpen.